Χοριονική γοναδοτροπίνη για την έγχυση, HCG, άσπρη σκόνη, πρότυπα USP

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBCA
Πιστοποίηση: GMP
Ποσότητα παραγγελίας min: 200000ampoules
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΦΙΑΛΛΙΔΙΑ
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες μετά την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram

 

Χοριονική γοναδοτροπίνη (HCG), άσπρη ή άσπρος-όπως λυοφιλοποιημένη κέικ ή σκόνη

 

[Όνομα] χοριονική γοναδοτροπίνη για την έγχυση (HCG)

[Συστατικά] αυτό το προϊόν είναι ένα λυοφιλοποιημένο αποστειρωμένο προϊόν της χοριονικής γοναδοτροπίνης συν τα κατάλληλα έκδοχα. Η δύναμή της πρέπει να είναι 80% σε 125% του επονομαζόμενου ποσού. Τα έκδοχα είναι: mannitol, dextran 40, disodium φωσφορικό άλας υδρογόνου, dihydrogen νατρίου φωσφορικό άλας.


[Ενδείξεις] 1. Διάγνωση και θεραπεία της εφηβείας πριν από την εφηβεία.

2. Η αρσενική στειρότητα που προκαλείται από hypopituitarism, μπορεί να συνδυαστεί με την ουρική γοναδοτροπίνη. Η μακροπρόθεσμη δυσλειτουργία γοναδοτροπινών πρέπει επίσης να συμπληρωθεί με την τεστοστερόνη.

3. Θηλυκή anovulatory στειρότητα που προκαλείται από τη βλεννογόνο ανεπάρκεια γοναδοτροπινών, που συνδυάζεται συχνά με τη χρήση αυτού του προϊόντος και της μετεμμηνοπαυστικής γοναδοτροπίνης για να προωθήσει την ωογένεση μετά από την επεξεργασία με το clomiphene.

4. Για τη τεχνητή λίπανση για να λάβει τα πολλαπλάσια ωοκύτταρα, που συνδυάζονται με τη μετεμμηνοπαυστική γοναδοτροπίνη.

5. Επεξεργασία της θηλυκής ωχρής ανεπάρκειας. 6. Λειτουργική μητρική αιμορραγία, απειλητική άμβλωση στην πρόωρη εγκυμοσύνη, συνήθης άμβλωση.


【Χρήση και δόση】

1. Ενήλικη δόση:
(1) Hypogonadism που προκαλείται από την ανεπαρκή αρσενική λειτουργία γοναδοτροπινών, ενδομυϊκή έγχυση 1000-4000 μονάδων, 2-3 φορές εβδομαδιαίως για αρκετές εβδομάδες σε αρκετούς μήνες. Προκειμένου να προωθηθεί η παραγωγή σπέρματος, η επεξεργασία πρέπει να διαρκέσει για 6 μήνες ή περισσότερο. Εάν ο αριθμός σπέρματος είναι λιγότερο από 5 million/ml, η ουρική παρακινητική ορμόνη πρέπει να συνδυαστεί για περίπου 12 μήνες.
(2) επαγωγή ωογένεσης, για τη anovulatory στειρότητα γυναικών ή τη τεχνητή λίπανση, μια ημέρα μετά από την τελευταία διοίκηση της μετεμμηνοπαυστικής γοναδοτροπίνης ή 5-7 ημέρες μετά από την τελευταία χορήγηση της κινόνης clomiphene, 5000-10000 μονάδες σε μια σειρά, συνεχής επεξεργασία για 3-6 κύκλους, εάν καμία επίδραση δεν διακόπτεται.
(3) η ανεπάρκεια του luteum σωμάτων, 1500 μονάδες θα εγχθεί κάθε δεύτερη μέρα από την ημέρα της ωογένεσης τη 15η έως 17η ημέρα της εμμηνορροϊκής περιόδου, και η δόση μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με την αντίδραση του ασθενή. Μετά από την εγκυμοσύνη, η αρχική δόση πρέπει να διατηρηθεί μέχρι 7-10 εβδομάδες της κύησης.
(4) λειτουργική μητρική αιμορραγία, 1000-3000 μονάδες της ενδομυϊκής έγχυσης. Συνήθης άμβλωση, απειλητική εγκυμοσύνη ενδομυϊκή έγχυση μονάδων άμβλωσης 1000-5000.
2. Παιδιατρική δόση:
(1) ορχική δοκιμή λειτουργίας στην αναπτυξιακή καθυστέρηση, ενδομυϊκή έγχυση 2000 μονάδων, μια φορά την ημέρα για 3 διαδοχικές ημέρες.
(2) το cryptorchidism προ-εφηβείας, 1000-5000 μονάδες της ενδομυϊκής έγχυσης, 2-3 φορές εβδομαδιαίως, θα διακοπεί μετά από μια καλή επίδραση. Ο συνολικός αριθμός των εγχύσεων δεν είναι όχι περισσότερος από 10 φορές.


[Αντενδείξεις] η πιθανή βλεννογόνος υπερπλασία ή ο όγκος, ο προστατικός καρκίνος ή άλλοι όγκοι που συνδέονται με τους ανδρόγυνο-σχετικούς όγκους απαγορεύονται (προωθώντας την επίδραση). Η πρόωρη εφηβεία, η κολπική αιμορραγία, τα μητρικά fibroids, οι ωοθηκικές κύστεις ή η ωοθηκική διεύρυνση, θρομβοφλεβίτιδα, και οι ασθενείς με μια ιστορία αλλεργικού στις γοναδοτροπίνες απαγορεύονται.


[Αποθήκευση] κατάστημα σε μια δροσερή, σκοτεινή θέση (για να μην υπερβεί 20 ° Γ).


[Προδιαγραφές] 1000 μονάδες


[Περίοδος ισχύος] 24 μήνες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Cora Hu

WhatsApp : +8615855122780