Έγχυση Menotrophin, 75U, που διαλύεται στο νερό, συσκευασία μπουκαλιών πενικιλίνης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBCA
Πιστοποίηση: GMP
Ποσότητα παραγγελίας min: 200000ampoules
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΦΙΑΛΛΙΔΙΑ
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες μετά την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram

[Ιδιότητες] αυτό το προϊόν είναι ένα άσπρη ή άσπρος-όπως λυοφιλοποιημένη κέικ ή μια σκόνη. Αυτό το προϊόν διαλύεται στο νερό.


[Φαρμακολογία και τοξικολογία] αυτό το προϊόν είναι μια γοναδοτροπίνη. Έχει κυρίως την επίδραση της παρακινητικής ορμόνης το (FSH) θυλακίου, προωθεί τη θυλακοειδή ωρίμανση και την ορχική παραγωγή στην ωοθήκη και εκκρίνει τις στεροειδείς ορμόνες. Το θηλυκό ενδομήτριο πολλαπλασιάζεται, και το αρσενικό προωθεί την ανάπτυξη seminiferous tubules, της spermatogenic κυτταροδιαίρεσης, και της ωρίμανσης σπέρματος.
[Φαρμακοκινητικές] αυτό το προϊόν μπορεί να απορροφηθεί από την ενδομυϊκή έγχυση. Η μέγιστη συγκέντρωση πλάσματος είναι 4-6 ώρες. Μετά από τη διοίκηση, αιχμές estradiol ορών σε 18 ώρες, αυξήσεις από 88%, μετά από την ενδοφλέβια έγχυση 150 IU, το φάρμακο Cmax ήταν 24 IU/L, που οξύνθηκαν σε 15 λεπτά, που αποβλήθηκαν σε διφασικό, που εκκρίθηκαν κυρίως από τα νεφρά, και καμία έκκριση δεν αναφέρθηκε στο μητρικό γάλα.
[Ενδείξεις] σε σχέση με με τη χοριονική γοναδοτροπίνη, χρησιμοποιείται για την αρχική ή δευτεροβάθμια αμηνόρροια που προκαλείται από την ανεπαρκή έκκριση γοναδοτροπινών, στειρότητα που προκαλείται από το anovulation.


【Ενδομυϊκή έγχυση χρήσης και δόσης】 που διαλύεται στο αποστειρωμένο νερό 1~2ml για την έγχυση. Έναρξη (ή η πέμπτη ημέρα του κύκλου) μιά φορά 75~150u, μια φορά την ημέρα. Μετά από 7 ημέρες, η δόση ρυθμίστηκε σύμφωνα με το επίπεδο οιστρογόνου του ασθενή και τη θυλακοειδή ανάπτυξη, που αυξάνονται σε 150~225u ανά ημέρα. Αφότου ωριμάζει το θυλάκιο, η ενδομυϊκή έγχυση του χοριονικού u 10.000 γοναδοτροπινών (HCG) προκαλεί την ωογένεση. Εάν η ωοθήκη δεν αποκρίνεται μετά από τρεις εβδομάδες της έγχυσης, το φάρμακο σταματούν.
[Δυσμενείς αντιδράσεις] κυρίως για το ωοθηκικό σύνδρομο hyperstimulation, που φανερώνεται ως χαμηλότερο κοιλιακό ταλαιπωρία ή bloating, κοιλιακός πόνος, ναυτία, που κάνουν εμετό, και διευρυμένες ωοθήκες. Αυστηρός μπορεί να προκαλέσει τη θωρακική συμπίεση, τη συντομία της αναπνοής, τη μειωμένη παραγωγή ούρων, την πλευρική διάχυση, τους ασκήτες, και ακόμη και τη ρήξη των θυλακοειδών κύστεων. Επιπλέον, υπάρχουν πολλαπλάσιες εγκυμοσύνες και πρόωρες γεννήσεις.
[Αντενδείξεις] οι αλλεργίες, πρόωρη ωοθηκική αποτυχία, εμμηνόπαυση, ανεξήγητη κολπική αιμορραγία, μητρικά fibroids, ωοθηκικές κύστεις, ωοθηκικοί ασθενείς διεύρυνσης είναι απαγορευμένες.


【Σημειώσεις】 1. Πρέπει να χρησιμοποιηθείτε κάτω από την καθοδήγηση ενός πεπειραμένου γυναικολογικού ενδοκθρινολόγου. Μια λεπτομερής εξέταση πρέπει να εκτελεσθεί τακτικά κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας: υπέρηχος τύπων Β (θυλακοειδής ανάπτυξη ελέγχου), αυχενική εξέταση βλέννας, προσδιορισμός επιπέδων οιστρογόνου, και καθημερινή βασική μέτρηση θερμοκρασίας σωμάτων. 2. Εάν το αυστηρό ωοθηκικό σύνδρομο hyperstimulation εμφανίζεται, σταματήστε το φάρμακο αμέσως. 3. Οι ασθενείς με το άσθμα, τις καρδιακές παθήσεις, την επιληψία, τη νεφρική ανεπάρκεια, τους βλεννογόνο όγκους ή την υπερτροφία, το θυροειδή ή την επινεφρίδιο ανεπάρκεια πρέπει να χρησιμοποιηθούν με σύνεση.
[Έγκυοι γυναίκες και θηλάζουσα γυναίκες] οι έγκυοι γυναίκες απαγορεύονται.


[Αποθήκευση] σκίαση, που σφραγίζεται, που κρατιέται σε μια ξηρά θέση

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Cora Hu

WhatsApp : +8615855122780