Φιαλλίδια ιατρικής γυναικολογίας που συσκευάζουν Oxytocin την έγχυση για την προκληθείσα εργασία

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBCA
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: BBCA18022617
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10Ampoulesx300Boxes/Carton
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες μετά την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Τόπος καταγωγής: Κίνα (Ηπειρωτική) Μάρκα: BBCA
Άλλα ονόματα: Φιαλλίδια ιατρικής γυναικολογίας που συσκευάζουν Oxytocin την έγχυση Βαθμός: Ιατρική Βαθμού
Μορφή δόσης: ένεση
Υψηλό φως:

Ανθρώπινη χοριονική γοναδοτροπίνη

,

oxytocin ιατρική

Φιαλλίδια ιατρικής γυναικολογίας που συσκευάζουν Oxytocin την έγχυση για την προκληθείσα εργασία

Προδιαγραφές

1. Όνομα προϊόντων:  Φιαλλίδια ιατρικής γυναικολογίας που συσκευάζουν Oxytocin την έγχυση

 

 

2. Συστατικό:  Κύρια συστατικά: ofloxacin.

 

 

3. Εμφάνιση: Αυτό το προϊόν είναι άχρωμο διαφανές ή σχεδόν διαφανές υγρό.

 

 

4. Ενδείξεις:  Χρησιμοποιημένο για την προκληθείσα εργασία, oxytocin, μετά τον τοκετό και η αποβολή που προκαλούνται από τις συστολές είναι αδύνατα ή συρρικνώνονται μετά από την κακή μητρική αιμορραγία Καταλάβετε τη placental λειτουργία (oxytocin δοκιμή οξυθυμίας).

 

5. Προδιαγραφές: 1ml: 10U/5U

 

6. Χρήση και δόση:  

 

  (1) η προκληθείσα εργασία ή oxytocin η ενδοφλέβια σταλαγματιά, 2,5 ~ 5 μονάδες, με την έγχυση χλωριούχου νατρίου που αραιώνεται σε κάθε 1 μιλ. περιέχει 0,01 μονάδες. Η στατική πτώση στην αρχή όχι περισσότερο από 0,001 ~ 0,002 μονάδες ανά λεπτό, 0,001 ~ 0,002 μονάδες ανά 15 ~ 30 λεπτά, για να επιτύχει τις συστολές είναι παρόμοια με κανονικό κατά τη διάρκεια της παράδοσης, όχι περισσότεροι από 0,02 μονάδες ανά λεπτό, είναι ο γρηγορότερα γενικά 0,002 ~ 0,005 μονάδες ανά λεπτό.
  (2) ελέγξτε τη μετά τον τοκετό στατική πτώση αιμορραγίας 0,02 ~ 0,04 μονάδες ανά λεπτό, ο πλακούντας μετά από τις μονάδες απαλλαγής και ενδομυϊκή έγχυση 5 ~ 10.

 

7. Αντενδείξεις:  Πυελικός πάρα πολύ στενός, το κανάλι γέννησης, προφανής ανώμαλη επικεφαλής λεκάνη δεν λέει και τοποθετεί, έχει μια ιστορία του cesarean τμήματος, το myoma μητρών αποβάλλοντας την ιστορία τέχνης και η παρουσίαση καλωδιακού σκοινιού ή η πρόπτωση, previa πλακούντα, εμβρυϊκός κίνδυνος, συστολές είναι πάρα πολύ ισχυρή, η αδυναμία του μητρικού μακροπρόθεσμου φαρμάκου συστολής είναι άκυρη, η αιμορραγία antepartum (συμπεριλαμβανομένης της placental απόσπασης), πολλαπλάσια εγκυμοσύνη, η μήτρα είναι πάρα πολύ μεγάλη (περιλάβετε τα hydramnios), αυστηρό εγκυμοσύνη-προκληθε'ν σύνδρομο υπέρτασης.

 

8. Φαρμακολογικοί μηχανισμοί:  Προφορικός χαλασμένος εύκολα από τους χωνευτικούς χυμούς, προφορικός ο άκυρος Ενδορυνικός από τη βλεννώδη μεμβράνη απορροφάται γρήγορα, ηλικίας περίπου 20 λεπτά Η ενδομυϊκή έγχυση σε 3 ~ 5 λεπτά λειτουργεί, ρόλος για 30 ~ 60 λεπτά Η ενδοφλέβια επίδραση σταλαγματιάς αμέσως, 15 ~ μητρικές συχνότητα και δύναμη συστολής 60 λεπτών αυξάνεται βαθμιαία, κατόπιν σταύλος, σταλαγματιά μετά από 20 λεπτά, οι μειώσεις επίδρασης βαθμιαία. Γενικό T1/2 σε 1-6 λεπτά. Αυτό το προϊόν από το μεταβολισμό του συκωτιού, νεφρό, η νεφρική έκκριση, πολύ λίγα είναι πρωτότυπο.

 

9. Αποθήκευση: Προστατεύστε την ελαφριά, αεροστεγή συντήρηση, που αποθηκεύεται από μέσα στη θερμοκρασία από 20℃.

 

 

10. Συσκευασία: 10 φιαλλίδια/κιβώτιο 300 κιβώτια/χαρτοκιβώτιο

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Channing

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615156049305

WhatsApp : +8615855122780