Ιατρική 75U/150U 10 φιαλίδια/κιβώτιο γυναικολογίας Menotrophin HMG εγχύσεων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBCA
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: BBCA18022612
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10VialsX60Boxes/Carton
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες μετά την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Τόπος καταγωγής: Κίνα (Ηπειρωτική) Μάρκα: BBCA
Άλλα ονόματα: Ιατρική γυναικολογίας που κατασκευάζεται στην Κίνα Menotrophin (HMG) Βαθμός: Ιατρική Βαθμού
Μορφή δόσης: ένεση
Υψηλό φως:

Oxytocin έγχυση

,

oxytocin ιατρική

Ιατρική 75U/150U 10 φιαλίδια/κιβώτιο γυναικολογίας Menotrophin HMG εγχύσεων

Προδιαγραφές

1. Όνομα προϊόντων: Ιατρική γυναικολογίας που κατασκευάζεται στην Κίνα Menotrophin (HMG)

 

 

2. Συστατικό: Αυτό το προϊόν για την εξαγωγή των μετεμμηνοπαυστικών γοναδοτροπινών ούρων γυναικών, κυρίως συμπεριλαμβανομένης της θυλάκιο-υποκινώντας ορμόνης και της luteinizing ορμόνης, η αναλογία είναι για 1.Accessories για: mannitol, dextran 40, disodium φωσφορικό άλας υδρογόνου, dihydrogen νατρίου φωσφορικό άλας.

 

 

3. Εμφάνιση: Αυτό το προϊόν είναι άσπρο ή καλό λυοφιλοποιημένης του λευκό φραγμού ή της σκόνης.

 

 

4. Ενδείξεις:  Με το μερίδιο γοναδοτροπινών βελούδου στην έκκριση γοναδοτροπινών λόγω της ανεπάρκειας αρχικής ή δευτεροβάθμιας αμηνόρροιας, ovulatory στειρότητας που προκαλούνται από μια χαλαρή εμμηνόρροια τρίχας, κ.λπ.

 

5. Προδιαγραφές: 2ml: 75U/150U

 

6. Χρήση και δόση:  Διαλυτή ουσία σε 1 έως 2 μιλ. των ημερών εγχύσεων χλωριούχου νατρίου και μυών injection.5 της έναρξης (ή του κύκλου) 1, 75 μονάδες, χρόνοι 1 ημερησίως. Μετά από επτά ημέρες, σύμφωνα με τους ασθενείς με τα επίπεδα οιστρογόνου και τη θυλακοειδή κατάσταση ανάπτυξης της ρύθμισης της δόσης. Εάν ωοθηκική απάντηση, από τη δεύτερη εβδομάδα κάθε επτά ημέρες για να προσθέσει 75 μονάδες, αλλά κάθε φορά που η δόση όχι περισσότερες από 225 μονάδες. Μέχρι το ώριμο θυλάκιο στη γοναδοτροπίνη βελούδου (HCG) 10000 μονάδες, μια προκληθείσα έγχυση ωογένεση μυών. Για 3 εβδομάδες μετά από την έγχυση οι ωοθηκικοί αποκριτές, διακόπτονται.

 

7. Αντενδείξεις:  Υπάρχει ανώμαλη κολπική αιμορραγία άγνωστης προέλευσης, hysteromyoma, ωοθηκική κύστη, ωοθηκική αύξηση, η επινεφρίδιος λειτουργία δεν είναι πλήρης, η λειτουργία θυροειδή δεν είναι πλήρης και καθιστούσε ανίκανος τους ασθενείς με την αρχική ωοθηκική αποτυχία λειτουργίας.

 

8. Φαρμακολογικοί μηχανισμοί:  Η ενδομυϊκή έγχυση μπορεί να απορροφήσει, η συγκέντρωση φαρμάκων αίματος φθάνει στο μέγιστο χρόνο για 4 έως 6 ώρες, estradiol ορών σε 18 ώρες μετά από να υπολογίσει δόση της αιχμής, αύξηση 88%, 150 μονάδες αφότου η ενδοφλέβια χορήγηση των φαρμάκων Cmax είναι 24 units/L, σε 15 λεπτά στην αιχμή, αποβάλλει για διπολικό, κυρίως μέσω της νεφρικής έκκρισης, έχει αναφερθεί στην έκκριση μητρικού γάλα.

 

9. Αποθήκευση: Προστατεύστε από την ελαφριά, αεροστεγή συντήρηση, που αποθηκεύεται μέσα στη θερμοκρασία από 20 ℃.

 

 

10. Συσκευασία: 10 φιαλίδια/κιβώτιο 60 κιβώτια/χαρτοκιβώτιο

Στοιχεία επικοινωνίας
May

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618055208878

WhatsApp : +8615855122780