Έγχυση παχιού γαλακτώματος Intralipid, ιατρική Garde, γαλακτώδες άσπρο υγρό C14-24 C8-C24

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBCA
Πιστοποίηση: GMP
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000/20000/30000
Τιμή: 0.1-1USD/bottle/carton
Συσκευασία λεπτομέρειες: μπουκάλι γυαλιού/μπουκάλι έγχυσης πολυπροπυλενίου/ομο-εξωθημένη τρεις-στρώμα τσάντα έγχυσης
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 10000/20000/30000 batch

 

Φαρμακευτική έγχυση παχιού γαλακτώματος βαθμού μέση

Προδιαγραφές

1. Όνομα προϊόντων: Φαρμακευτική έγχυση παχιού γαλακτώματος βαθμού μέση και αλλεπάλληλη

 

2. Συστατικό: Ενεργά συστατικά: αυτό το προϊόν είναι μια σύνθετη προετοιμασία, από το πετρέλαιο σόγιας για την έγχυση δί εγχύσεως της έγχυσης που γίνεται από τη γλυκερίνη με την υγρή αποστείρωση μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος και γαλακτώματος λεκιθίνης.

 

3. Εμφάνιση: Αυτό το προϊόν είναι γαλακτώδες άσπρο υγρό.

 

4. Ενδείξεις:

 

Ενεργειακό συμπλήρωμα. Αυτό το προϊόν είναι ένα μέρος της παρεντερικής διατροφής, παρέχει την ενέργεια και τα ουσιαστικά λιπαρά οξέα για το σώμα, χρησιμοποιούμενο για την παρεντερική ενέργεια συμπληρωμάτων διατροφής και τα ουσιαστικά λιπαρά οξέα, την πρόληψη και τη θεραπεία της ουσιαστικής ανεπάρκειας λιπαρού οξέος ανθρώπινων σωμάτων, καθώς επίσης και η στοματική οδός ανίκανη να διατηρήσει και να αποκαταστήσει το κανονικό επίπεδο ουσιαστικών λιπαρών οξέων των ασθενών για να παρέχει την ουσιαστική λιπαρή έγχυση παχιού γαλακτώματος acids.30% είναι καταλληλότερη για τον περιορισμό ποσότητας έγχυσης και η ζήτηση ενέργειας αυξάνει ιδιαίτερα τους ασθενείς. Η λεκιθίνη μπορεί να βοηθήσει τη θεραπεία atherosclerosis, του λιπαρού συκωτιού, και του παιδικού εκζέματος, neurasthenia. Στα φαρμακευτικά έκδοχα ως διαλύτη, γαλακτωματοποιητή και είδος πετρελαίου αντιοξειδωτικοων.

 

5. Προδιαγραφές: 10% 20%

 

6. Χρήση και δόση:

 

Ενήλικοι: ενδοφλέβια σταλαγματιά, σύμφωνα με το ποσό παχιάς, καθημερινής μέγιστης συνιστώμενης δόσης για 3 γ (triglycerides). Αυτό το άρθρο παρέχει την ενέργεια που αποτελείται 70% του συνολικού energy.10%, έγχυση παχιού γαλακτώματος 20% 500 μιλ. του χρόνου έγχυσης περισσότερο από 5 ώρες 30% έγχυση παχιού γαλακτώματος 250 μιλ. του χρόνου έγχυσης περισσότερο από 4 ώρες. Νεογνά και νήπια: 10%, καθημερινή δόση χρήσης εγχύσεων παχιού γαλακτώματος 20% 0,5 ~ 4 γ (triglyceride), ταχύτητα έγχυσης είναι λιγότερο από 0,17 γ (κλ · χ). Κάθε μέρα η μεγαλύτερη δόση δεν πρέπει να είναι περισσότερα από 4 g.Only στη στενή παρακολούθηση triglyceride ορών, λειτουργία συκωτιού, ο κορεσμός οξυγόνου και άλλοι δείκτες της δόσης έγχυσης μπορούν μόνο να αυξηθούν βαθμιαία σε 4 γ ανά ημέρα. Το πρόωρο και χαμηλό βάρος γέννησης, το καλύτερο είναι 24 ώρες της συνεχούς έγχυσης, στην αρχή της καθημερινής δόσης 0,5 ~ 1 γ, κατόπιν βαθμιαία αύξηση σε 2 γ ανά ημέρα. Ουσιαστικά λιπαρά οξέα έλλειψης: η ουσιαστική ανεπάρκεια το (EFAD) λιπαρού οξέος για την πρόληψη και τη θεραπεία, nonprotein θερμίδες τουλάχιστον σε 4% ~ 8% της ενέργειας πρέπει να παρασχεθεί από την έγχυση παχιού γαλακτώματος, προκειμένου να παρασχεθεί η επαρκής ποσότητα λινελαϊκού οξέος και λινολενικού οξέος. Όταν η πίεση σταθεροποίησης EFAD, έγχυση παχιού γαλακτώματος για την επεξεργασία EFAD πρέπει επίσης να αυξηθεί αναλόγως. Χρήση: αυτό το προϊόν μπορεί να χωρίσει την έγχυση ή χρησιμοποιημένος κατά την προετοιμασία της γλυκόζης, του λίπους, των αμινοξέων, των ηλεκτρολυτών, της βιταμίνης και των ιχνοστοιχείων όπως «όλος--ένα» θρεπτικό μίγμα. Μόνο στην προϋπόθεση της συμβατότητας μπορεί να εγγυηθεί, μπορεί να προσθέσει τα άλλα φάρμακα αυτού του προϊόντος. Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με την έγχυση γλυκόζης ή την έγχυση αμινοξέος από το Υ-διαμορφωμένο μίγμα σωλήνων για να εισαγάγει το σώμα. Ο νόμος εφαρμόζει στα και τα δύο την κεντρική φλέβα ισχύει επίσης στη περιφερειακή φλέβα. Υπό τον όρο της αποστηρωμένης λειτουργίας, τα ακόλουθα φάρμακα μπορούν να προστεθούν σε αυτό το product.1. Η διάσταση του ενήλικου) /d του αλόγου (rowel νερού αλόγων (παιδιά) (2) αυτός (δείτε rowel νερού την οδηγία του) μέθοδοι προετοιμασιών.

 

7. Αντενδείξεις: Κλονισμός και αυστηρές μεταβολικές αναταραχές λιπιδίων, όπως hyperlipidemia) οι ασθενείς θρόμβωσης εκτός λειτουργίας.

 

8. Αποθήκευση: Προστατεύστε την ελαφριά, αεροστεγή συντήρηση, που αποθηκεύεται από στη θερμοκρασία μεταξύ 5℃ και 25℃.

 

9. Συσκευασία: 250/ml ή μπουκάλι 500ml/glass 30 μπουκάλια γυαλιού/χαρτοκιβώτιο

Στοιχεία επικοινωνίας
Cora Hu

WhatsApp : +8615855122780