Άχρωμη σαφής υγρή έγχυση Gentamycin/Gentamicin 2ml/80mg

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Bengbu
Μάρκα: BBCA
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: BBCA2019051502
Ποσότητα παραγγελίας min: 240000Ampoule
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10Ample/Box
Χρόνος παράδοσης: 30-45DAYS
Όροι πληρωμής: L / C, T / T

Έγχυση 2ml/80mg Gentamycin/Gentamicin

 

 

1. Όνομα προϊόντων: Έγχυση Gentamycin/Gentamicin

 

2. Συστατικό: κύριο συστατικό αυτού του προϊόντος είναι gentamicin θειικό άλας, το οποίο είναι ένα πολλών συστατικών αντιβιοτικό που περιέχει C1, C1a, C2a, C2 και άλλα συστατικά. Το βοηθητικό υλικό είναι: νάτριο metabisulfite.

 

3. Εμφάνιση: Αυτό το προϊόν είναι ένα άχρωμο ή σχεδόν άχρωμο σαφές υγρό.

 

4. Ενδείξεις: 1. Κατάλληλες για την επεξεργασία των ευαίσθητων Gram-negative βακίλων, όπως σοβαρές μολύνσεις πιέσεων Escherichia coli, Klebsiella, εντεροβακτηρίων, Proteus, Serratia, pseudomonas-$l*aeruginosa και σταφυλοκόκκων οι methicillin-ευαίσθητες, όπως η σηψαιμία, οι χαμηλότερες μολύνσεις αναπνευστικών οδών, οι εντερικές μολύνσεις, οι πυελικές μολύνσεις, οι κοιλιακές μολύνσεις, το δέρμα και οι μαλακές μολύνσεις ιστού, οι σύνθετες μολύνσεις ουρικών κομματιών, το κ.λπ. η θεραπεία των κοιλιακών μολύνσεων και των πυελικών μολύνσεων πρέπει να συνδυαστεί με τα αντι-αναερόβια φάρμακα. Κλινικά, gentamicin χρησιμοποιείται σε σχέση με με άλλους αντιβακτηριακούς πράκτορες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχέση με με την πενικιλίνη (ή ampicillin) για να θεραπεύσει τις μολύνσεις εντεροκόκκων.
2. Για τις μολύνσεις κεντρικών νευρικών συστημάτων που προκαλούνται από τα ευαίσθητα βακτηρίδια, όπως η μηνιγγίτιδα και το ventriculitis, η intrathecal έγχυση αυτού του προϊόντος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα ως βοηθητική θεραπεία.

 

5. Προδιαγραφές: 2ml: 80mg

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Simon

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-551-64846195

WhatsApp : +8615855122780