Αντιπυρετικό υδροχλωρίδιο Propacetamol αναλγητικών για την έγχυση

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBCA
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: BBCA2018041112
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1g/piece, 10pieces/box, 60box/bin
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες μετά την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram

Γενικό όνομα:
Υδροχλωρίδιο Propacetamol για την έγχυση


Λειτουργία και επεξεργασία:
Μια βραχυπρόθεσμη επεξεργασία για το μέτριο πόνο, ειδικά μετά από το χειρουργικό πόνο, όταν απαιτείται επειγόντως μια κλινική έκτακτη ανάγκη για την αντιμετώπιση του πόνου ή του υψηλού πυρετού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη βραχυπρόθεσμη επεξεργασία του πυρετού.


Χρήση και δόση:
Ενήλικοι και παιδιά πάνω από 15 ηλικίες ενδοφλέβιο ή σταλαγματιά, 1-2g/χρόνοι, 2-4 φορές, ημέρα, το διάστημα δεν πρέπει να είναι πιό σύντομο από τέσσερις ώρες, η καθημερινή δόση είναι όχι περισσότερο από 8g, για τους αδύνατους ενηλίκους, κάθε δόση 1g, πριν από τη χρήση αυτού του προϊόντος, παρακαλώ χρησιμοποιεί την έγχυση χλωριούχου νατρίου 9% (ή την ειδική διαλυτική λύση κιτρικού άλατος νατρίου) που διαλύεται εντελώς. Το υδροχλωρικό οξύ και ο φόβος 1G δεν πρέπει να αραιωθούν με την έγχυση χλωριούχου νατρίου 50ml ή 2g100ml10.9%, και η τελική συγκέντρωση είναι 20mg/ml. Η έγχυση θα ολοκληρωθεί μέσα σε 15 λεπτά.


Μορφές δόσης:
Έγχυση


Δυσμενείς αντιδράσεις:
Οι κύριες παρενέργειες ήταν τοπικός πόνος επί του τόπου εγχύσεων (10%). Το λιγότερο από 1/10000 των δυσμενών αντιδράσεων ήταν ίλιγγος, φυσική ταλαιπωρία, ερύθημα ή κνίδωση, και άλλο ήπια αναφυλαξία, θρομβοκυτοπενία, leukoenenia, αναιμία, υπόταση, ανυψωμένο aminotransferase και δερματίτιδα επαφών. Υπήρξαν εκθέσεις του κλονισμού έκτακτης ανάγκης και της δερματίτιδας επαφών και βαριάς μορφής αναφυλαξία στο ιατρικό προσωπικό.

Στοιχεία επικοινωνίας
Channing

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615156049305

WhatsApp : +8615855122780