Επικυρωμένο η κκπ καρδιαγγειακό φάρμακο 25mg, καρδιαγγειακή ιατρική ταμπλετών Naftopidil

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBCA
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: BBCA201804093
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000000 PC
Τιμή: Negotiated
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες μετά την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10000000000 PC ΤΟ ΧΡΌΝΟ

 

Επικυρωμένο η κκπ καρδιαγγειακό φάρμακο 25mg, καρδιαγγειακή ιατρική ταμπλετών Naftopidil

[ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ]
Χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει τα συμπτώματα της ουρικής παρεμπόδισης που προκαλούνται από την καλοκάγαθη prostatic υπερπλασία το (BPH).
[ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΟΣΗ]
Προφορικός. Συνήθως, η αρχική δόση του ενηλίκου είναι 25mg (ταμπλέτες 1), μια φορά την ημέρα, που λαμβάνεται πριν από την ώρα για ύπνο. Η δόση μπορεί να ρυθμιστεί κατάλληλα με την κλινική επίδραση. Η μέγιστη δόση δεν μπορεί να υπερβεί 75mg (3 ταμπλέτες) ανά ημέρα. Οι ηλικιωμένοι ασθενείς πρέπει να αρχίσουν από τη χαμηλή δόση (12.5mg/day), και την προσοχή για τους.

[ΠΡΟΣΟΧΕΣ]
1 οι ασθενείς με την εξασθένιση λειτουργίας συκωτιού πρέπει να είναι προσεκτικοί. Οι αυστηρές καρδιαγγειακές και εγκεφαλοαγγειακές παθήσεις πρέπει να είναι προσεκτικές κατά να χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν για πρώτη φορά.

2 αυτό το προϊόν μπορεί να προκαλέσει τη στάσης υπόταση στο πρώτο στάδιο ή την αύξηση της δόσης, που οδηγεί στον ίλιγγο και το μόνιμο βέρτιγκο, έτσι η λειτουργία και οι αυτοκινητιστές μεγάλου υψομέτρου πρέπει να χρησιμοποιηθούν προσεκτικά.

3 κατά τη διάρκεια της περιόδου λήψης της προσοχής, πρέπει να δώσουμε προσοχή στην αλλαγή της πίεσης του αίματος, και να διαπιστώσουμε ότι όταν μειώσεις πίεσης του αίματος, πρέπει να το μειώσουμε ή να σταματήσουμε ανάλογα με την περίπτωση.

4 οι ασθενείς με τη χαμηλή πίεση του αίματος ή εκείνοι που χρησιμοποιούν τα αντιυπερτασικά φάρμακα πρέπει συγχρόνως να είναι προσεκτικοί. 5, παίρνοντας αυτό το προϊόν, υπάρχει η δυνατότητα της στάσης υπότασης. Συστήνεται να ληφθεί αυτό το προϊόν πρίν πηγαίνει στο κρεβάτι.

[ΔΥΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ]
Ίλιγγος, μόνιμο βέρτιγκο, επικεφαλής βάρος, πονοκέφαλος, εμβοή, δυσκοιλιότητα, ταλαιπωρία στομαχιών, οίδημα, ψύχρες, ανύψωση AST και ανύψωση ALT.
[ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΗ]
Είναι απαγορευμένο γιατί κάποιος έχει μια ιστορία της αλλεργίας.

[ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ]
Αυτό το προϊόν έχει τη συνεργιστική αντιυπερτασική επίδραση με το συνδυασμό diuretics και αντιυπερτασικών φαρμάκων, και πρέπει να μειωθεί όταν συνδυάζεται.
[ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΌΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ]
Δεν υπάρχει καμία έκθεση της υπερβολικής δόσης του φαρμάκου αυτή τη στιγμή. Εάν παίρνετε πάρα πολύ, πρέπει να πάρετε τη συμπτωματική επεξεργασία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Channing

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615156049305

WhatsApp : +8615855122780