Φαρμακευτική σκόνη βαθμού για την έγχυση 1vial νατρίου ηπαρίνης εγχύσεων/το κιβώτιο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBCA
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: BBCA18022722
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10AmpoulesX240Boxes/Carton
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες μετά την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram

Φαρμακευτική σκόνη βαθμού για την έγχυση 1vial νατρίου ηπαρίνης εγχύσεων/το κιβώτιο
 
Περιγραφή προϊόντων
Σκόνη για τη φαρμακευτική έγχυση νατρίου ηπαρίνης βαθμού εγχύσεων
Προδιαγραφή 25.000 i.u. /5ml
Συσκευασία 1vial/box

Η ηπαρίνη είναι ευρέως χρησιμοποιημένο εκχύσιμο thinner αίματος. Χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί και να αποτρέψει τη βαθιά θρόμβωση φλεβών και τον πνευμονικό εμβολισμό (συλλογικά γνωστούς ως φλεβικό thromboembolism) και χρησιμοποιείται επίσης ως τμήμα της επεξεργασίας του μυοκαρδιακού εμφράγματος και της ασταθούς στηθάγχης. Η ηπαρίνη χρησιμοποιείται στις εσωτερικές επιφάνειες των διάφορων συσκευών όπως οι σωλήνες δοκιμής και οι μηχανές διάλυσης νεφρών.

Οι κοινές παρενέργειες περιλαμβάνουν την αιμορραγία, τον πόνο επί του τόπου εγχύσεων, και τα χαμηλά αιμοπετάλια αίματος. Οι σοβαρές παρενέργειες περιλαμβάνουν προκληθείσα την ηπαρίνη θρομβοκυτοπενία. Η μεγαλύτερη προσοχή απαιτείται σε εκείνοι με τη φτωχή λειτουργία νεφρών. Η ηπαρίνη εμφανίζεται να είναι ασφαλής για τη χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Είναι φυσικό ένα glycosaminoglycan.

Ο κανονικός ρόλος της ηπαρίνης στο σώμα είναι ασαφής. Η ηπαρίνη αποθηκεύεται συνήθως μέσα στους εκκριτικούς κόκκους των κυττάρων ιστών και απελευθερώνεται μόνο vasculature επί των τόπων του τραυματισμού ιστού. Έχει προταθεί ότι, παρά anticoagulation, ο κύριος σκοπός της ηπαρίνης είναι υπεράσπιση επί τέτοιων τόπων ενάντια στην εισβολή των βακτηριδίων και άλλων ξένων υλικών. Επιπλέον, παρατηρείται σε διάφορα ευρέως διαφορετικά είδη, συμπεριλαμβανομένων μερικών ασπόνδυλων που δεν έχουν ένα παρόμοιο σύστημα πήξης αίματος. Είναι ιδιαίτερα θειωμένο ένα glycosaminoglycan. Έχει την υψηλότερη πυκνότητα αρνητικών δαπανών οποιουδήποτε γνωστού βιολογικού μορίου. Στη φύση, η ηπαρίνη είναι ένα πολυμερές σώμα του ποικίλου μεγέθους αλυσίδων. Η Unfractionated ηπαρίνη (UFH) ως φαρμακευτικό είδος είναι ηπαρίνη που δεν έχει διαχωριστεί σε συστατικά για να διαχωρίσει το μέρος των μορίων με χαμηλό - μοριακό βάρος. Αντίθετα, η low-molecular-weight ηπαρίνη το (LMWH) έχει υποβληθεί fractionation με σκοπό να καταστήσει τις φαρμακοδυναμικές της πιό προβλέψιμες. Συχνά είτε UFH είτε LMWH μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις το ένα ή άλλο είναι προτιμητέο.

Ιατρική χρήση
Η ηπαρίνη είναι ένα φυσικό αντιπηκτικό που παράγεται από τους βασεόφιλα και τα κύτταρα ιστών. Η ηπαρίνη ενεργεί ως αντιπηκτικό, αποτρέποντας το σχηματισμό των θρόμβων και την επέκταση των υπαρχόντων θρόμβων μέσα στο αίμα. Ενώ η ηπαρίνη δεν αναλύει τους θρόμβους που έχουν διαμορφώσει ήδη (αντίθετα από το plasminogen ενεργοποιητή ιστού), επιτρέπει στους φυσικούς μηχανισμούς λύσης θρόμβων του σώματος στην εργασία για να αναλύσει κανονικά τους θρόμβους που έχουν διαμορφώσει. Η ηπαρίνη χρησιμοποιείται γενικά για anticoagulation για τους ακόλουθους όρους:
Οξύ στεφανιαίο σύνδρομο, π.χ., NSTEMI
Ενδοκολπικός ινιδισμός
Θρόμβωση βαθύς-φλεβών και πνευμονικός εμβολισμός
Καρδιοπνευμονική παράκαμψη για τη χειρουργική επέμβαση καρδιών
Κύκλωμα ECMO για τη extracorporeal εντατική θεραπεία
Hemofiltration
Indwelling κεντρικοί ή περιφερειακοί φλεβικοί καθετήρες
Cryonics

Δυσμενή αποτελέσματα
Μια σοβαρή παρενέργεια της ηπαρίνης είναι ηπαρίνη-προκληθείσα θρομβοκυτοπενία το (HIT), που προκαλείται από μια ανοσολογική αντίδραση που κάνει τα αιμοπετάλια έναν στόχο της ανοσολογικής απάντησης, με συνέπεια την υποβάθμιση των αιμοπεταλίων, η οποία προκαλεί τη θρομβοκυτοπενία. Αυτός ο όρος αντιστρέφεται συνήθως στην αναστολή, και μπορεί γενικά να αποφευχθεί με τη χρήση των συνθετικών ηπαρινών. Επίσης, μια καλοκάγαθη μορφή θρομβοκυτοπενίας συνδέεται με την πρόωρη χρήση ηπαρίνης, η οποία επιλύει χωρίς παύση της ηπαρίνης.

Δύο nonhemorrhagic παρενέργειες της επεξεργασίας ηπαρίνης είναι γνωστές. Ο πρώτος είναι ανύψωση aminotransferase ορών των επιπέδων, η οποία έχει αναφερθεί μέσα τόσο πολλών όπως 80% των ασθενών που λαμβάνουν την ηπαρίνη. Αυτή η ανωμαλία δεν συνδέεται με τη δυσλειτουργία συκωτιού, και εξαφανίζεται αφότου διακόπτεται το φάρμακο. Η άλλη περιπλοκή είναι hyperkalemia, που εμφανίζεται σε 5 σε 10% των ασθενών που λαμβάνουν την ηπαρίνη, και είναι το αποτέλεσμα της ηπαρίνη-προκληθείσας aldosterone καταστολής. Hyperkalemia μπορεί να εμφανιστεί μέσα σε μερικές ημέρες μετά από την αρχή της θεραπείας ηπαρίνης. Σπανιότερα, alopecia παρενεργειών και η οστεοπόρωση μπορούν να εμφανιστούν με τη χρόνια χρήση.

Όπως με πολλά φάρμακα, οι υπερβολικές δόσεις της ηπαρίνης μπορούν να είναι μοιραίες. Το Σεπτέμβριο του 2006, η ηπαρίνη έλαβε την παγκόσμια δημοσιότητα όταν πέθαναν τρία πρόωρα γεννημένα νήπια αφότου τους δόθηκαν εσφαλμένα οι υπερβολικές δόσεις της ηπαρίνης σε ένα νοσοκομείο της Ινδιανάπολης.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Channing

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615156049305

WhatsApp : +8615855122780