Ξηρά σκόνη Suepension για την προφορικά φαρμακευτικά αμοξικιλίνη και το κάλιο Clavulanate βαθμού

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBCA
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: BBCA18022619
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: 3*400/6*240boxes/carton
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες μετά την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram

Ξηρά σκόνη Suepension για την προφορικά φαρμακευτικά αμοξικιλίνη και το κάλιο Clavulanate βαθμού

Προδιαγραφές

1. Όνομα προϊόντων: Σκόνη για την προφορικά φαρμακευτικά αμοξικιλίνη βαθμού και το κάλιο Clavulanate

 

2. Συστατικό: Αυτό το προϊόν είναι μια σύνθετη προετοιμασία, τα ακόλουθα συστατικά: αμοξικιλίνη και clavulanic οξύ 400 mg/5 μιλ. 57 mg/5 μιλ.

 

3. Εμφάνιση: Αυτό το προϊόν είναι ένα είδος άσπρης σκόνης. Μπορέστε να προσθέσετε τη μικτή μίγμα αναστολή νερού για την προφορική, sugar-free, γεύση φραουλών.

 

4. Ενδείξεις:   Οι ενδείξεις για αυτό το προϊόν χρησιμοποιούνται κυρίως για πιθανός με την παραγωγή της βήτα lactamase μόλυνσης αιτίας βακτηριδίων αμοξικιλίνης ανθεκτικής που προκαλείται από τη βραχυπρόθεσμη επεξεργασία, άλλες περιπτώσεις πρέπει να θεωρηθούν χωριστή χρήση της αμοξικιλίνης.

 

5. Προδιαγραφές: Ξηρό Suepension/2g: 321.5mg  

 

6. Χρήση και δόση:  

 

 

Ήπια και μέτρια μόλυνση (ανώτερη μόλυνση αναπνευστικών οδών, όπως: επαναλαμβανόμενη αμυγδαλίτιδα. Χαμηλότερη μόλυνση αναπνευστικών οδών και μαλακή μόλυνση ιστού δερμάτων): 28,6 mg ανά χιλιόγραμμο του βάρους σωμάτων κάθε μέρα (25 mg, αμοξικιλίνη clavulanic όξινα 3,6 mg).

 

Σοβαρή μόλυνση Mmore (ανώτερη μόλυνση αναπνευστικών οδών, όπως τα μέσα otitis και η ιγμορίτιδα Χαμηλότερες μολύνσεις αναπνευστικών οδών, όπως: βρογχική πνευμονία Μόλυνση ουρικών κομματιών): 51,4 mg ανά χιλιόγραμμο του βάρους σωμάτων κάθε μέρα (45 mg, αμοξικιλίνη clavulanic όξινα 6,4 mg).

 

7. Αντενδείξεις:  Πάντα εμφανισμένοι στα βήτα αντιβιοτικά λακτάμης όπως η πενικιλίνη και κεφαλοσπορίνης οι ασθενείς αλλεργίας καθιστούσαν ανίκανα αυτού του προϊόν. Πάντα εμφανισμένη αναταραχή ικτέρου ή συκωτιού που συνδέεται με αυτό το προϊόν για να θέσει εκτός λειτουργίας αυτού του προϊόν.

 

8. Φαρμακολογικοί μηχανισμοί:  Αυτό το προϊόν είναι 457 mg/5 ξηρών μιλ. πρακτόρων αναστολής της αμοξικιλίνης και το clavulanic οξύ μπορεί εντελώς διαλυμένος στο νερό, κάτω από το φυσιολογικό pH και την προφορική απορρόφηση είναι γρήγορος, δειπνεί στην αρχή της καλύτερης απορρόφησης φαρμάκων.
Των παιδιών προφορικών αυτό το προϊόν 3 φορές και 2 φορές/ημέρα/ημέρα των φαρμακοκινητικών μελετών έχουν διαπιστώσει ότι η νεφρική λειτουργία ανέπτυξε πλήρως τις κινητικές εκκαθάρισης φαρμάκων των παιδιών όπως τον ενήλικο.
Συγκρίνετε ενήλικα προφορικά 875 mg/125 mg ταμπλετών (2 φορές ημερησίως) ή το προϊόν 500 mg/125 mg ταμπλετών (τρεις φορές την ημέρα), με τις διαφορετικές δόσεις ομαλοποιημένης της αμοξικιλίνη επεξεργασίας, τα αποτελέσματα δείχνει ότι το μέσο φάρμακο αμοξικιλίνης στην περιοχή κάτω από την καμπύλη (AUC) στο βασικό ίδιο πράγμα, ημιζωή και συγκέντρωση φαρμάκων αίματος. Επίσης, με τις διαφορετικές δόσεις της clavulanic όξινης ομαλοποιημένης επεξεργασίας, συγκρίνετε το μέσο clavulanic όξινο τομέα ιατρικής κάτω από την καμπύλη το (AUC), την ημιζωή και τη μέγιστη συγκέντρωση αίματος επίσης βασικά το ίδιο πράγμα.

 

9. Αποθήκευση: Κάτω από 25 ℃, ξηρά θέση, συντήρηση σφραγίδων.
Αυτό το προϊόν μόλις καμένος καλός, πρέπει να τοποθετηθεί στην κρύα αποθήκευση ψυγείων (2 ~ 8 ℃), να κάνει ένα αγαθό να τελειώσει αυτό το προϊόν πρέπει να ληφθεί σε 7 ημέρες, εάν υπάρχει οποιαδήποτε παραμονή αριστερή, παρακαλώ.

 

10. Συσκευασία: 3*400/6*240Boxes/Carton

Στοιχεία επικοινωνίας
Channing

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615156049305

WhatsApp : +8615855122780