Μπουκάλι γυαλιού που συσκευάζει τη φαρμακευτική έγχυση 100ml Fluconazole μετάγγισης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBCA
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: BBCA18022602
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: 40 μπουκάλια γυαλιού/χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες μετά την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram

Μπουκάλι γυαλιού που συσκευάζει τη φαρμακευτική έγχυση 100ml Fluconazole μετάγγισης

 

[Ενδείξεις και κλινική χρήση]: Για candidiasis, cryptococcosis και coccidioidomycosis.

[Δύναμη]: 100ml: χλωριούχο νάτριο 0.2g Fluconazole και 0.9g

 

 

Περιγραφή προϊόντων

Όνομα: Φαρμακευτική έγχυση Fluconazole συσκευασίας μπουκαλιών γυαλιού μετάγγισης

Δομικός τύπος: C13H12F2N6O

Ιδιοκτησία: Το προϊόν είναι άχρωμο και διαφανές υγρό.

Φαρμακολογικές ενέργειες:

Αυτό το προϊόν είναι νέο μέλος των αντιμυκητιακών πρακτόρων τριαζολών, μπορεί να σταματήσει το συνδυασμό στερόλης μυκητιακού αποτελεσματικά. Όταν το φάρμακο εγχέεται, εφαρμόζεται στις διάφορες ζωικές μυκητιακές μολύνσεις όπως candidiasis η μόλυνση και ο νέος τύπος cryptococcosis της μόλυνσης.

Απορρόφηση, διανομή και αποβολή:

Το πρωτεϊνικό δεσμευτικό ποσοστό πλάσματος Fluconazole ήταν μόνο 11-12%. Το T1/2 είναι μακρύ, περίπου 35,4 ώρες. Το φάρμακο μπορεί να διαπεράσει το ρευστό σωμάτων πολύ καλά. Οι συγκεντρώσεις της στο σάλιο, το πτύελο και το peritoneum είναι ίδιες με αυτό στο πλάσμα. Η συγκέντρωσή της στο εγκεφαλικό νωτιαίο ρευστό είναι 80% της συγκέντρωσης στο πλάσμα. Μέσα σε 96 ώρες ότι ο ασθενής είναι εμποτισμένος, το ποσό Fluconazole που εκκρίνεται αμετάβλητου στα ούρα είναι 80%.

Κατάλληλο σύμπτωμα:

Το Fluconazole είναι υποδειγμένο για τη interfungal μόλυνση:

Cryptococcosis, συμπεριλαμβανομένης cryptococcosis της μηνιγγίτιδας και των μολύνσεων άλλων μερών (π.χ. πνευμονικών, δερματικών), των κανονικών οικοδεσποτών και του ασθενή με το AIDS, των μεταμοσχεύσεων οργάνων ή άλλης αιτίας της καταστολής του ανοσοποιητικού συστήματος μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Συστημικό candidiasis, ασθενείς με τη μοχθηρία στις εντατικές μονάδες, που λαμβάνουν την κυτταροτοξική ή immunosuppressive θεραπεία, ή με άλλους παράγοντες προδιάθεσης στην της κάντιντα μόλυνση μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Διοίκηση και δόση:

Από το phleboclysis σταλαγματιάς, το ποσοστό ρευστής διοίκησης δεν πρέπει να υπερβεί 5mg/min. Επειδή η έγχυση Fluconazole είναι η αραιωμένη λύση νατρίου χλωριδίου, το ποσοστό ρευστής διοίκησης πρέπει να λάβει υπόψη όταν χρησιμοποιείται για τους ασθενείς που είναι περιορισμένη στο χλωρίδιο ή τη λύση.

Η θεραπεία της μηνιγγίτιδας crytococcosis και άλλης μόλυνσης μερών (όπως ο πνεύμονας, το δέρμα): Συνήθως, η πρώτη δόση είναι 400 mg, οι δόσεις στις επόμενες ημέρες είναι 200-400 mg. Η πορεία της επεξεργασίας εξαρτάται από μυκητιακό ανατροφοδοτεί. Αλλά για τη cryptococcosis μηνιγγίτιδα, η περίοδος επεξεργασίας αυτή είναι 6-8 εβδομάδες τουλάχιστον.

Η θεραπεία candidiasis της δηλητηρίασης αίματος και άλλης candidiasis ασθένειας:

Παρενέργειες:

Γενικές παρενέργειες: ζαλισμένος, πονοκέφαλος, στομαχόπονος, spew και Glutamate κ.λπ. pyruvatetransaminase ALT πηγαίνει υψηλός ελαφρώς, haematoblast μειωμένος.

Ασθένεια ταμπού:

Οι ασθενείς που έχουν το hypersusceptibility για Fluconazole και άλλο φάρμακο τριαζολών είναι απαγορευμένοι για να χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν.

Στοιχεία προσοχής:

Οι έγκυοι γυναίκες, θηλάζουν τις γυναίκες και τα παιδιά δεν είναι κατάλληλα να χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν.

Οι ασθενείς που έχουν tetter μετά από να πάρουν το φάρμακο πρέπει να ελεγχθούν αυστηρά. Εάν οι ασθενείς έχουν το στίγμα, τον πρέπει να σταματήσουν το φάρμακο.

Για τους ασθενείς που πρέπει να δοθεί Fluconazole περισσότερο από δύο εβδομάδες ή που πρέπει να δεχτούν την επεξεργασία Fluconazole με περισσότερο από τη γενική δόση, ή άλλα φάρμακα που έχουν την πιθανή τοξική ουσία για το συκώτι και ίσως προκαλούν την ηπατική νέκρωση, πρέπει να εξεταστούν από τη heptic λειτουργία πριν από τη θεραπεία. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, η heptic λειτουργία πρέπει να επανεξεταστεί κάθε δύο εβδομάδες.

Αλληλεπίδραση: Όταν χρησιμοποιείται με το cumoric ανυδρίτη, δώστε την προσοχή για να ρυθμίσετε τη δόση της αντι-κατάψυξης Όταν χρησιμοποιείται με sulfanilamides και carbamide, δώστε προσοχή στην αντίδραση υπογλυκαιμίας.

Προδιαγραφή:

100ml: 0.2g

Συσκευασία: 40 μπουκάλια γυαλιού/χαρτοκιβώτιο

Αποθήκευση: Αποφύγετε την ηλιοφάνεια, κατάστημα στη δροσερή και ξηρά θέση.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Channing

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615156049305

WhatsApp : +8615855122780