Συσκευασία Ofloxacin μπουκαλιών γυαλιού ιατρικής και εγχύσεις γλυκόζης για τον πόνο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBCA
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: BBCA18022402
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: 40 μπουκάλια γυαλιού/χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες μετά την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Τόπος καταγωγής: Κίνα (Ηπειρωτική) Μάρκα: BBCA
Άλλα ονόματα: Φαρμακευτική συσκευασία Ofloxacin μπουκαλιών γυαλιού μετάγγισης και έγχυση γλυκόζης Βαθμός: Ιατρική Βαθμού
Μορφή δόσης: ένεση
Υψηλό φως:

Έγχυση Metronidazole

,

έγχυση γλυκόζης

Φαρμακευτική συσκευασία Ofloxacin μπουκαλιών γυαλιού ιατρικής μετάγγισης και έγχυση γλυκόζης

Προδιαγραφές

1. Όνομα προϊόντων: Φαρμακευτική συσκευασία Ofloxacin μπουκαλιών γυαλιού μετάγγισης και έγχυση γλυκόζης

 

2. Συστατικό: Ofloxacin και γλυκόζη. Κύρια συστατικά: ofloxacin.

 

3. Εμφάνιση: Αυτό το προϊόν είναι ανοικτό κίτρινο ή κιτρινωπό πράσινο διαφανές υγρό.

 

4. Ενδείξεις: 

Κατάλληλος τα ευαίσθητα βακτηρίδια που προκαλούνται για από:
  1. Ουρική αναπαραγωγική μόλυνση συστημάτων, συμπεριλαμβανομένης της απλής και περίπλοκης μόλυνσης ουρικών κομματιών, βακτηριακό prostatitis, urethritis βλεννόρροιας διπλόκοκκου του Neisser βακτηριδίων και του cervicitis (συμπεριλαμβανομένων των πιέσεων ενζυμικής παραγωγής προκαλούμενων κοντά).
  2. Μολύνσεις αναπνευστικών οδών, συμπεριλαμβανομένης της ευαίσθητης οξείας βρογχικής μόλυνσης που προκαλείται από τους gram-negative βακίλους και τη μόλυνση πνευμόνων.
  3. Μόλυνση γαστροεντερικών κομματιών, από το shigella, σαλμονέλες και ε. COLI για να παραγάγει την εντεροτοξίνη, την υγρασία, vibrio αναπληρωτών αιμολυτικό βακτηριδίων, κ.λπ.
  4. Τυφοειδής.
  5. Κόκκαλο και κοινές μολύνσεις.
  6. Μαλακή μόλυνση ιστού δερμάτων.
  7. Σηψαιμία και συστημική μόλυνση.

 

5. Προδιαγραφές: 100ml: 0.2g

 

6. Χρήση και δόση: 

 

Ενδοφλέβια σταλαγματιά αργά. Χρήση ενηλίκων συχνά:
  1.Bronchial μόλυνση, πνευμονική μόλυνση: 0,3 γ, 2 φορές ημερησίως, επεξεργασία 7 ~ 14 ημέρες.
  2.Acute απλή χαμηλότερη μόλυνση ουρικών κομματιών: 0,2 γ, 2 φορές ημερησίως, πορεία 5 έως 7 ημερών Μόλυνση ουρικών κομματιών πολυπλοκότητας: 0,2 γ, 2 φορές ημερησίως, 10 ~ 14.
  3.Prostatitis: 0,3 γ, 2 φορές ημερησίως, η πορεία έξι εβδομάδων Cervicitis Chlamydia ή urethritis, 0,3 γ, 2 φορές ημερησίως, η πορεία 7 ~ 14 ημέρες.
  4.Simple βλεννόρροια: 0,4 γ τη φορά, μια ενιαία δόση.
  5.Typhoid πυρετός: 0,3 γ, 2 φορές ημερησίως, πορεία 10 ~ 14.
  6. Μόλυνση pseudomonas-$l*aeruginosa ή βαρύτερη μόλυνση: η δόση μπορεί να αυξηθεί σε 0,4 γ, 2 φορές ημερησίως.

 

7. Αλληλεπιδράσεις φαρμάκων: 

 

  1.Urine, πράκτορες μπορεί να μειώσει τη διαλυτότητα προϊόντων στα ούρα, τα ούρα κρυστάλλωσης αιτίας και την τοξικότητα νεφρών.
  2.Quinolone το μερίδιο αντιβακτηριακής και κατηγορίας θεοφυλλίνης μπορεί να οφείλεται συνδυασμένος με το κυτόχρωμα P450 όταν μειώνουν σοβαρά τα μέρη μιας ανταγωνιστικής παρεμπόδισης, το συκώτι για να αποβάλουν την κατηγορία θεοφυλλίνης, ημιζωή αποβολών αίματος (t1/2 βήτα), αυξήσεις συγκέντρωσης φαρμάκων αίματος, συμπτώματα δηλητηρίασης θεοφυλλίνης, όπως η ναυτία, εμετός, δόνηση, ανησυχία, ενθουσιασμός, σπασμοί, παλμοί καρδιών και ούτω καθεξής. Μεταβολικά αποτελέσματα της θεοφυλλίνης, αν και μικρά, αλλά του μεριδίου εάν ακόμα πότε προσδιορισμός της συγκέντρωσης φαρμάκων αίματος θεοφυλλίνης και της ρύθμισης δόσεων.
  3.This το προϊόν με το μερίδιο σπορίων δαχτυλιδιών, μπορεί να κάνει την ανυψωμένη συγκέντρωση φαρμάκων αίματος δαχτυλιδιών σπόριο, πρέπει να ελέγξει τη συγκέντρωση αίματος σπορίων δαχτυλιδιών, και να ρυθμίσει τη δόση.
  4.This το προϊόν και μοιράζεται το να αντι-σβολιάσει warfarin φαρμάκων είναι μικρότερο στα τελευταία η επίδραση αντιπηκτικών ενισχυμένος, αλλά και πρέπει με προσοχή να ελέγξει τους ασθενείς κατά τη διανομή του χρόνου προθρομβίνης.
  5.Probenecid μπορεί να μειώσει το προϊόν από τη νεφρική σωληνοειδή έκκριση από για 50%, όταν μπορεί το μερίδιο να παραγάγει λόγω του προϊόντος αύξησε τα επίπεδα αίματος τοξικότητας.
  6.The το προϊόν μπορεί να παρεμποδίσει το μεταβολισμό της καφεΐνης, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει να αποβληθεί η καφεΐνη μειώνει, αποβάλλει την ημιζωή αίματος (t1/2 βήτα) εκτεταμένη, και η τοξικότητα κεντρικών νευρικών συστημάτων μπορεί να παραχθεί.

 

8. Αντενδείξεις: Αυτοί οι ασθενείς αλλεργίας φαρμάκων άρθρου και fluoroquinolone εκτός λειτουργίας.

 

9. Φαρμακολογικοί μηχανισμοί: Το προϊόν που διανέμεται ευρέως στην ομάδα μετά από την επεξεργασία, ρευστά σωμάτων, οργανώσεις συχνά περισσότερο από η συγκέντρωση της συγκέντρωσης φαρμάκων αίματος και του αποτελεσματικού επιπέδου. Αυτό το προϊόν μπορεί να είναι μέσω του placental εμποδίου. Πρωτεϊνικό δεσμευτικό ποσοστό του 20% ~ 25%.
Αυτή η ιατρική πρωτοτύπων προϊόντων κυρίως από τη νεφρική έκκριση, ένα μικρό ποσό (3%) στον ηπατικό μεταβολισμό. Οι μεταβολίτες ούρων είναι σπάνιοι. Αυτό το προϊόν στο πρωτότυπο από τα περιττώματα για να αφαιρέσει μικρό ποσό, 24 ώρες την ημέρα και 48 ώρες μετά από την επεξεργασία η συσσωρευτική απαλλαγή της δόσης 1,6% και 1,6% αντίστοιχα. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να είναι μέσω της έκκρισης μητρικού γάλα.

 

10. Αποθήκευση: Προστατεύστε από την ελαφριά, αεροστεγή συντήρηση.

 

11. Συσκευασία: 100ml/glass μπουκάλι 40 μπουκάλια γυαλιού/χαρτοκιβώτιο 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Channing

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615156049305

WhatsApp : +8615855122780