Να στείλετε μήνυμα
ANHUI BBCA PHARMACEUTICAL CO.,LTD
ANHUI BBCA PHARMACEUTICAL CO.,LTD
προϊόντα
Σπίτι /

προϊόντα

Σκόνη Urokinase για την έγχυση κκπ επικυρωμένη

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Πιστοποίηση: GMP

Αριθμό μοντέλου: BBCA18011523

Όροι πληρωμής και αποστολής

Τιμή: Negotiated

Συσκευασία λεπτομέρειες: 10VialsX4Boxes/Carton

Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες μετά την πληρωμή

Όροι πληρωμής: L/C, T/T, , MoneyGram, L/C, T/T, , MoneyGram

Βρείτε την καλύτερη τιμή
Επικοινωνήστε τώρα
Προδιαγραφές
Ειδικότερα:

pantoprazole νάτριο

,

έγχυση νατρίου ηπαρίνης

Τόπος καταγωγής:
Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα:
BBCA
Άλλα ονόματα:
Σκόνη για την έγχυση επικυρωμένο η κκπ Urokinase για την έγχυση
Βαθμός:
Βαθμός ιατρικής
Μορφή δόσης:
έγχυση
Τόπος καταγωγής:
Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα:
BBCA
Άλλα ονόματα:
Σκόνη για την έγχυση επικυρωμένο η κκπ Urokinase για την έγχυση
Βαθμός:
Βαθμός ιατρικής
Μορφή δόσης:
έγχυση
Περιγραφή
Σκόνη Urokinase για την έγχυση κκπ επικυρωμένη

Σκόνη έγχυσης διατροφής Urokinase για την έγχυση κκπ επικυρωμένη

Προδιαγραφές

1. Όνομα προϊόντων: Σκόνη για την έγχυση επικυρωμένο η κκπ Urokinase για την έγχυση

 

2. Συστατικό: Κύρια συστατικά αυτού του άρθρου για το urokinase.
Εξαρτήματα: ανθρώπινη λευκωματίνη αίματος, dextran 20, dihydrogen νατρίου φωσφορικό άλας, disodium φωσφορικό άλας υδρογόνου, χλωριούχο νάτριο.

 

3. Εμφάνιση: Αυτό το προϊόν είναι άσπρο ή καλό λυοφιλοποιημένης του λευκό φραγμού ή της σκόνης.

 

4. Ενδείξεις: Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται κυρίως για την επεξεργασία thrombolysis των thromboembolic αναταραχών. Οξύς διάχυτος πνευμονικός εμβολισμός, συμπεριλαμβανομένου του θωρακικού πόνου 6-12 ώρες και μυοκαρδιακό έμφραγμα, σύμπτωμα εμβολισμού στεφανιαίων αρτηριών κοντύτερου από 3-6 ώρες του οξύ εγκεφαλικού εμβολισμού, του αμφιβληστροειδικού εμβολισμού αρτηριών και άλλων συμπτωμάτων των αυστηρών περιφερειακών αρτηριακών σκελετών εμβολισμού - μηριαία θρόμβωση φλεβών. Η τεχνητή βαλβίδα καρδιών χρησιμοποιείται επίσης για να αποτρέψει τη θρόμβωση μετά από τη λειτουργία, να κρατήσει τα αιμοφόρα αγγεία, και θωρακικό intubation και pericardial patency σωλήνων αποξηράνσεων κοιλοτήτων, κ.λπ. Η θεραπευτική επίδραση του thrombolysis για επόμενο anticoagulation ηπαρίνης για να τους διατηρήσει.

 

5. Προδιαγραφές: 5/10/15x105U

 

6. Χρήση και δόση:

 

Αυτό το προϊόν πρέπει να είναι μέσα πριν τη χρήση για αποστειρωμένη την έγχυση αλατούχο ή προετοιμασία λύσης γλυκόζης 5%.
1. Η πνευμονική πρώτη δόση εμβολισμού σύμφωνα με το βάρος μονάδων 4400/κλ, με 0,9% προετοιμασία λύσης χλωριούχου νατρίου ή λύσης γλυκόζης 5%, με την ταχύτητα 90 ml/h μειώνεται κάτω σε δέκα λεπτά Μετά από το ποσοστό χορήγησης της δόσης 4400 μονάδων ανά ώρα, συνεχής ενδοφλέβια σταλαγματιά για 2 ώρες ή 12 ώρες. Ο πνευμονικός εμβολισμός, μπορεί επίσης να είναι μονάδα 15000 ανά χιλιόγραμμο του βάρους σωμάτων κατά 0,9% προετοιμασία λύσης χλωριούχου νατρίου μέσα στην πνευμονική έγχυση αρτηριών Όταν χρειάζεται, η δόση μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με την κατάσταση, το διάστημα 24 ωρών επαναλαμβάνει, χρησιμοποιώντας όχι περισσότερους από τρεις φορές.

2. Οι προτάσεις μετά από να χρησιμοποιήσουν 0,9% λύση χλωριούχου νατρίου, σύμφωνα με τις 6000 μονάδες/ταχύτητα μέσα στις στεφανιαίες αρτηρίες για 2 ώρες, σταλαγματιά σταλαγματιάς πριν από πρέπει πρώτα ενδοφλέβια μονάδα προϊόν ηπαρίνης 2500-10000.This θα είναι επίσης 2 εκατομμύριο - 3 εκατομμύριο μονάδες μετά από την ενδοφλέβια σταλαγματιά, να στάξουν από 45 λεπτά σε 90 λεπτά.
3. Περιφερειακή αρτηριακή διαμόρφωση θρόμβωσης αυτού του προϊόντος με 0,9% συγκέντρωση λύσης χλωριούχου νατρίου (2500 units/ml) 4000 μονάδων/της ελάχιστης έγχυσης ταχύτητας transcatheter των θρόμβων αίματος. Καθετήρας 1 συνδετήρων κάθε 2 ώρες Διευθετήσιμη σταλαγματιά στο ποσοστό 1000 μονάδων ανά λεπτό, έως ότου διαλύει τους θρόμβους αίματος.
4. Η postoperative πρόληψη θρόμβωσης και η θεραπεία της θρόμβωσης αντικατάστασης βαλβίδων καρδιών είναι μια από την πιό κοινή περιπλοκή της καρδιακής βαλβιδικής χειρουργικής επέμβασης. Διαθέσιμος αυτό το προϊόν σύμφωνα με τα 4400 units/kg, 0,9% σταλαγματιά λύσης χλωριούχου νατρίου μακριά μετά από 10 λεπτά σε 15 λεπτά. Κατόπιν σύμφωνα με τα 4400 units/kg ανά ώρα η ταχύτητα της ενδοφλέβιας σταλαγματιάς που διατηρεί. Όταν η λειτουργία βαλβίδων είναι κανονική μετά από να σταματήσει το φάρμακο συγκεκριμένα Εάν ακόμα άκυρες 24 ώρες ή σταματούσαν η σοβαρή τάση αιμορραγίας.
5. Pyothorax ή περικαρδίων empyema χρησιμοποίησε συνήθως τα αντιβιοτικά και τη purulent ρευστή επεξεργασία αποξηράνσεων. Ο θρόμβος φιβρίνης μορφής σωλήνων αποξηράνσεων συχνά και εμποδίζει το σωλήνα αποξηράνσεων. Σε αυτό το σημείο αλλά πλευρικό ή pericardial νερό εγχύσεων κοιλοτήτων αποστειρώνοντας για την προετοιμασία εγχύσεων αυτού του προϊόντος (συγκέντρωση 5000 units/ml) 10000 μονάδες σε 250000 μονάδες. Και μπορεί να κρατήσει patency σωλήνων αποξηράνσεων, και μπορεί να αποτρέψει την πλευρική ή pericardial προσκόλληση ή να διαμορφώσει ένα στένεμα του περικαρδίου.
6. Εφαρμογή της οφθαλμολογίας που χρησιμοποιείται για την ενδοφθάλμια αιμορραγία διάλυσης που προκαλείται από τους προηγούμενους θρόμβους αίματος αιθουσών. Κάνετε τη διάσπαση θρόμβων αίματος, η οποία είναι ευεργετική στη χειρουργική επέμβαση. Συχνά το ποσό σε 5000 μονάδες της προηγούμενης αίθουσας πλένεται με 2 μιλ. 0,9% προετοιμασίας λύσης χλωριούχου νατρίου.

 

7. Αντενδείξεις: Ασθενείς για να θέσει εκτός λειτουργίας αυτού του προϊόν στις ακόλουθες περιστάσεις: η οξεία εσωτερική αιμορραγία, οξεία ενδοκρανιακή αιμορραγία, πνευμονικό εγκεφαλικό έμφραγμα, σχεδόν δύο μήνες είχε τον ενδοκρανιακό και νωτιαίο μυελό τοπικού ή το ανεύρυσμα, αρτηριοφλεβώδης λειτουργία συριγγίων, ενδοκρανιακός όγκος, ανώμαλη πήξη αίματος, αυστηρός δύσκολος έλεγχος της υπέρτασης.
Οι σχετικές αντενδείξεις περιλαμβάνουν παρατεταμένο CPR, αυστηρή υπέρταση, το τραύμα σχεδόν τεσσάρων εβδομάδων, τρεις εβδομάδες μετά από τη λειτουργία ή τη βιοψία ιστού, την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη δραστηριότητα σε 10 ημέρες, το έλκος και τη βαριάς μορφής ασθένεια ήπαρ.

 

8. Φαρμακολογικοί μηχανισμοί: Αυτό το προϊόν στα φαρμακοκινητικά χαρακτηριστικά στο ανθρώπινο σώμα δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως. Αυτή η φλέβα στο συκώτι μετά από τη γρήγορη αφαίρεση, ημιζωή ≦ πλάσματος 20 λεπτά. Φάρμακα ενός μικρού ποσού από τη χολή και τα ούρα. Οι ασθενείς με την κίρρωση του συκωτιού και της λειτουργίας συκωτιού βλάπτουν για να επεκτείνουν την ημιζωή του.

 

9. Αποθήκευση: Σκίαση, αεροστεγής, που συντηρείται μέσα κάτω από 10 ° Γ.

 

10. Συσκευασία: 10 φιαλίδια/κιβώτιο 40 κιβώτια/χαρτοκιβώτιο

 
 

 

Παρόμοια προϊόντα
Βρείτε την καλύτερη τιμή
Στείλτε το αίτημά σας
Παρακαλούμε στείλτε μας το αίτημά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Στείλε