Σκόνη για το φαρμακευτικό βαθμό έγχυση εγχύσεων θειικού άλατος Gentamycin

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBCA
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: BBCA18022725
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10Ampoulesx300Boxes/Carton
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες μετά την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram

Προδιαγραφές

1. Όνομα προϊόντων: Σκόνη για το φαρμακευτικό βαθμό έγχυση εγχύσεων θειικού άλατος Gentamycin

 

2. Συστατικό: Κύρια συστατικά αυτού του άρθρου για το θειικό άλας gentamycin, ως είδος πολλών συστατικών αντιβιοτικών, συμπεριλαμβανομένου C1, C1a, C2a, τμήματα C2.

 

Εξαρτήματα: νάτριο metabisulfite.

 

3. Εμφάνιση: Αυτό το προϊόν είναι άχρωμο ή σχεδόν άχρωμο διαφανές υγρό.

 

4. Ενδείξεις:  1. Κατάλληλες για την ευαίσθητη επεξεργασία των gram-negative βακίλων, όπως το ε. COLI, klebsiella τα είδη, το ε. COLI και proteus, τα γένη βακτηριδίων του κ. Charest, methicillin pseudomonas-$l*aeruginosa και σταφυλοκόκκων οι ευαίσθητες πιέσεις που προκαλούνται από τη βαριάς μορφής μόλυνση, όπως η σηψαιμία, χαμηλότερη μόλυνση αναπνευστικών οδών, εντερική μόλυνση, πυελική μόλυνση, κοιλιακή μόλυνση κοιλοτήτων, ξεφλουδίζουν τη μαλακή μόλυνση ιστού, την πολυπλοκότητα, τις μολύνσεις ουρικών κομματιών, κ.λπ. Η θεραπεία της κοιλιακής μόλυνσης κοιλοτήτων, και η πυελική μόλυνση πρέπει να είναι με αντι φάρμακα αναερόβιων οργανισμών, κλινικές εφαρμογές με gentamicin και άλλα αντιμικροβιακά. (ή ampicillin) και η πενικιλίνη μπορεί να μοιραστεί στη θεραπεία της μόλυνσης εντεροκόκκων.
2. Χρησιμοποιημένη στο κεντρικό νευρικό σύστημα που προκαλείται από την ευαίσθητη μόλυνση βακτηριδίων, η ανάφλεξη, όπως η μηνιγγίτιδα, κοιλία μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει αυτήν την intrathecal έγχυση προϊόντων ως βοηθητική θεραπεία.

 

5. Προδιαγραφές: 2ml: 80000u

 

6. Χρήση και δόση:  

 

  1. Ο ενήλικος
Ενδομυϊκή έγχυση ή ενδοφλέβια σταλαγματιά μετά από τη διάλυση, 80 mg (80000 μονάδες), ή από το Α1 ~ 1,7 mgΣκόνη για το φαρμακευτικό βαθμό έγχυση εγχύσεων θειικού άλατος Gentamycin βάρους σωμάτων, μιά φορά κάθε 8 ώρες Ή 5 mgΣκόνη για το φαρμακευτικό βαθμό έγχυση εγχύσεων θειικού άλατος Gentamycin, μιά φορά κάθε 24 ώρες, επεξεργασία είναι 7 ~ 14 ημέρες. Η στατική πτώση κατά να προσθέσει μια δόση 50 ~ 200 μιλ. 0,9% έγχυσης χλωριούχου νατρίου ή στην έγχυση γλυκόζης 5%, οι στατικοί χρόνοι πτώσης 1 ημερησίως με το ποσό υγρού πρέπει να είναι περισσότερο από 300 μιλ., να κάνει τη συγκέντρωση λιγότερο από 0,1% λύσης, η λύση πρέπει να είναι σε 30 ~ αργή σταλαγματιά 60 λεπτών, για να μην νευρομυϊκή επίδραση φραξίματος προϊόντων.
  2. Παιδιά
Ενδομυϊκή έγχυση ή ενδοφλέβια σταλαγματιά μετά από τη διάλυση, 2,5 mgΣκόνη για το φαρμακευτικό βαθμό έγχυση εγχύσεων θειικού άλατος Gentamycin, μιά φορά κάθε 12 ώρες Ή 1,7 mgΣκόνη για το φαρμακευτικό βαθμό έγχυση εγχύσεων θειικού άλατος Gentamycin, 1 χρόνος κάθε 8 ώρες. Η επεξεργασία για 7 ~ 14, πρέπει όσο το δυνατόν περισσότερο κατά τη διάρκεια του ελέγχου της συγκέντρωσης φαρμάκων αίματος, ειδικά νήπιο ή μωρό.

 

7. Αντενδείξεις:  Αυτό το προϊόν ή άλλες αλλεργίες aminoglycoside είναι εκτός λειτουργίας.

 

8. Φαρμακολογικοί μηχανισμοί:  Αυτό το προϊόν απορροφάται γρήγορα και εντελώς μετά από την ενδομυϊκή έγχυση, σε 0,5 ~ 1 ώρα για να φθάσει στη μέγιστη συγκέντρωση αίματος (Cmax). Η ημιζωή αποβολών φαρμάκων αίματος (t1/2) περίπου 2 ~ 3 ώρες, μπορεί σημαντικά να επεκτείνει την πτώση λειτουργίας νεφρών. Το πρωτεϊνικό δεσμευτικό ποσοστό είναι χαμηλό. Στο σώμα μπορεί να διανεμηθούν στους διάφορους ιστούς και τα ρευστά, η συσσώρευση στα νεφρικά κύτταρα φλοιών, μπορούν επίσης να εισαχθούν στο εμβρυϊκό σώμα μέσω του placental εμποδίου, μη εύκολου μέσω του αιματοεγκεφαλικού εμποδίου στον ιστό εγκεφάλου και το εγκεφαλονωτιαί ρευστό. Όχι στο μεταβολισμό σωμάτων, το πρωτότυπο από τη glomerular διήθηση στα ούρα, την απαλλαγή μέσα σε 24 ώρες μετά από τη δόση επεξεργασίας 50% ~ 93%.Hemodialysis και της περιτοναϊκής διάλυσης μπορεί από το αίμα να αφαιρέσει μια δόση, να κοντύνει σημαντικά την ημιζωή.

 

9. Αποθήκευση: Περιορισμένος στο δροσερό σκοτάδι (αποφύγετε το φως είναι όχι περισσότερο από 20 ℃).

 

10. Συσκευασία: 10 φιαλλίδια/κιβώτιο 300 κιβώτια/χαρτοκιβώτιο

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Channing

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615156049305

WhatsApp : +8615855122780