Ανθρώπινη χοριονική έγχυση γοναδοτροπινών ιατρικής γυναικολογίας HCG

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBCA
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: BBCA18022615
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10VialsX60Boxes/Carton
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες μετά την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Τόπος καταγωγής: Κίνα (Ηπειρωτική) Μάρκα: BBCA
Άλλα ονόματα: Ιατρική γυναικολογίας που γίνεται στη χοριονική γοναδοτροπίνη της Κίνας (HCG) Βαθμός: Ιατρική Βαθμού
Μορφή δόσης: ένεση
Υψηλό φως:

Oxytocin έγχυση

,

oxytocin ιατρική

Ανθρώπινη χοριονική έγχυση γοναδοτροπινών ιατρικής γυναικολογίας HCG

Προδιαγραφές

1. Όνομα προϊόντων: Ιατρική γυναικολογίας που γίνεται στη χοριονική γοναδοτροπίνη της Κίνας (HCG)

 

 

2. Συστατικό: Τα κύρια συστατικά αυτού του άρθρου για τη γοναδοτροπίνη βελούδου, προσθέτουν τα κατάλληλα έκδοχα από τη λυοφιλοποίηση των αποστειρωμένων προϊόντων. Γοναδοτροπίνη βελούδου για την εξαγωγή των εγκύων γυναικών στα ούρα της ανθρώπινης χοριονικής γοναδοτροπίνης.
Τα εξαρτήματα ονομάζουν: dextran, mannitol, νερό για την έγχυση.

 

 

3. Εμφάνιση: Αυτό το προϊόν είναι ένας άσπρη λυοφιλοποιημένη φραγμός ή μια σκόνη.

 

4. Ενδείξεις:

 

  1. η διάγνωση και η θεραπεία του cryptorchidism, πριν από την εφηβεία.
  . η αρσενική στειρότητα 2 που προκαλείται από μια βλεννογόνο λειτουργία είναι χαμηλή, αλλά με το μερίδιο γοναδοτροπινών ούρων. Μακροπρόθεσμη χαμηλή gonadotropic λειτουργία ορμονών. Εκείνοι πρέπει επίσης να συμπληρωθούν από τη θεραπεία τεστοστερόνης.
  . η βλεννογόνος gonadotropic ανεπάρκεια ορμονών 3 που προκαλείται από τη θηλυκή anovulatory στειρότητα, συχνά στους μετρητές χλωρίου μετά από την επεξεργασία είναι άκυρη, συνδυασμένη χρήση αυτού του προϊόντος με το μερίδιο γοναδοτροπινών ούρων στην προώθηση της ωογένεσης.
  4. που χρησιμοποιούνται για τη τεχνητή λίπανση το (ivf) προκειμένου να αποκτηθούν περισσότερα ωοκύτταρα, με την κοινή εφαρμογή γοναδοτροπινών ούρων.
  5. η επεξεργασία της θηλυκής ανεπάρκειας luteum σωμάτων.
  6. η λειτουργική μητρική αιμορραγία, εγκυμοσύνη απείλησε νωρίς την άμβλωση, συνήθης άμβλωση.

 

5. Προδιαγραφές: 2ml: 1000U/2000U

 

6. Χρήση και δόση:

 

Ενήλικη δόση:
(1) το αρσενικό της ανεπάρκειας γοναδοτροπινών που προκαλείται από τη χαμηλή λειτουργία αδένων φύλων, ενδομυϊκή μονάδα εγχύσεων 1000 ~ 4000. 2 ~ 3 φορές εβδομαδιαίως, και για αρκετές εβδομάδες στους μήνες. Για να προωθήσει την παραγωγή σπέρματος. Η επεξεργασία πρέπει να συνεχιστεί για έξι μήνες ή περισσότερο. Εάν το σπερματικό επίπεδο είναι λιγότερο από 5 million/ml. Η εφαρμογή πρέπει να είναι συνδυασμένη γοναδοτροπίνη ούρων 12 μήνες ή έτσι.
(2) προώθηση της ωογένεσης. Για τη θηλυκή anovulatory στειρότητα ή τη τεχνητή λίπανση το (ivf), στο τέλος των ούρων οι χρόνοι γοναδοτροπινών μία ημέρα μετά από την επεξεργασία ή το χλώριο μετρούν τα φινλανδικά 5 ~ 7 ημέρες μετά από την τελευταία ενδομυϊκή έγχυση δόσεων 5000 ~ 10000 μονάδες τη φορά, συνεχής επεξεργασία 3 κύκλων ~ 6. Όπως άκυρος πρέπει να σταματηθεί.
(3) ανεπάρκεια luteum σωμάτων, στην περίοδο των 15 ~ 17 ημέρες από την ημέρα της ημέρας ωογένεσης 1500 μονάδες τη φορά, ταχύτητα εγχύσεων από 5 φορές. Μπορέστε να ρυθμιστείτε σύμφωνα με την αντίδραση των ασθενών. Μετά από την εγκυμοσύνη, πρέπει να διατηρήσει την αρχική δόση μέχρι 7 ~ 10 κυητική ηλικία.
(4) λειτουργική μητρική αιμορραγία. 1000 ~ 3000 μονάδες της ενδομυϊκής έγχυσης. Η συνήθης άμβλωση, εγκυμοσύνη, απείλησε την ενδομυϊκή έγχυση άμβλωσης 1000 ~ 5000 μονάδες.
2.Pediatric δόση:
1) αναπτυξιακός προσδιορισμός λειτουργίας καθυστέρησης ορχικός. 2000 μονάδες της ενδομυϊκής έγχυσης. Μια φορά την ημέρα. Για τρεις ημέρες.
(2) πριν από το cryptorchidism εφηβείας. Ενδομυϊκή μονάδα εγχύσεων από 1000 έως 5000, 2 ~ 3 φορές εβδομαδιαίως, και μια καλή μεταγενέστερη χρήση επίδρασης. Ο συνολικός χρόνος εγχύσεων όχι περισσότερες από 10 φορές.

 

7. Αντενδείξεις:  Πιθανή διόγκωση της βλεννογόνου υπερπλασίας ή των όγκων, του προστατικού καρκίνου ή άλλος σχετικός με τους επώδυνους ασθενείς όγκων ανδρόγυνων εκτός λειτουργίας (προάγετε). Η πρόωρη εφηβεία, η κολπική αιμορραγία, ο γιος των fibroids ανώτερων υπαλλήλων διαγνώσεων, των ωοθηκικών κύστεων, ή της ωοθηκικής διεύρυνσης, θρομβοφλεβίτιδα, gonad των ασθενών αλλεργίας ορμονών υποκίνησης είναι εκτός λειτουργίας.

 

8. Φαρμακολογικοί μηχανισμοί:  T1/2 για διπολικό. 11 και 23 ώρες, αντίστοιχα, όταν οι συγκεντρώσεις αίματος των μελισσών είναι περίπου 12 ώρες, 20 ώρες στη σταθερή χαμηλή συγκέντρωση, δόση 32 ~ 36 ώρες εμφανίστηκαν ωογένεση. Το πρωτότυπο για 10-12% σε 24 ώρες μετά από το νεφρό με τα ούρα.

 

9. Αποθήκευση: Προστατεύστε την ελαφριά, αεροστεγή συντήρηση, που αποθηκεύεται από μέσα στη θερμοκρασία από 20℃.

 

 

10. Συσκευασία: 10 φιαλίδια/κιβώτιο  60 κιβώτια/χαρτοκιβώτιο

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Channing

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615156049305

WhatsApp : +8615855122780